Korrózióvédelem

A korrózióvédelem terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk révén, bármilyen típusú acélszerkezethez megfelelő minőségű korrózió gátló bevonat készítését vállaljuk. Bevonatolt acélszerkezeteink hatékonyan, és tartósan állnak ellen a legszélsőségesebb környezeti hatásoknak, tökéletes védelmet biztosítva a bevont felületnek. A legújabb technológián alapuló alapanyagokat használjuk, amely bevonatok savas és lúgos környezetben is kiválóan vizsgáztak, és még a legagresszívebb körülmények között is bizonyítottak.

Acélszerkezetek tűzvédelme

Az acélszerkezetek tűzvédelmi bevonattal való kezelése alapkövetelmény, mivel tűz esetén az épület szerkezet e nélkül károsodhat és ebből fakadóan a bent tartózkodó személyek is veszélynek vannak kitéve.

500 °C környékén az acél tartószilárdsága jelentősen csökken, így az épület akár részlegesen vagy teljesen is összeomolhat. A tűzvédelmi festékek és habarcsok védőréteget képeznek az acél felületén, ami megakadályozza az acél kritikus hőmérsékletre való melegedését. Megfelelő minőségű védőréteggel, 15-től akár 240 perces tűzállóságot is elérhetünk, ami jelentősen kitolja a tűzoltásra és az emberek kimenekítésére fordítható időt.